25
Nisan
2024
Perşembe
MANİSA

Tevhid Camii'ne çevre düzenlemesi

Manisa'da TOKİ 3 Konutları yanında bulunan Tevhid Camii'nin çevre düzenlemesi Manisa Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı. Bu çerçevede caminin şadırvan eksiği giderilirken, çevre duvarları, ferforje demirleri ve ışıklandırmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Manisa Belediyesi camilere olan desteğini sürdürürken, bu kapsamda TOKİ 3 Konutları yanında bulunan Tevhid Camii'ninde de çevre düzenlemesi başlattı. İlk olarak caminin etrafı duvar ile çevrilirken, cami bahçesine şadırvan yapımına da başlandı. Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bölgede tek olan Tevhid Camimizin eksiklilerini tespit ettikten sonra hemen çalışmalara başladık. İlk olarak camini çevresi duvar ile çevrildi. Şu anda ferforje demirleri ile birlikte ışıklandırmaları yapılıyor. Yeni camide şadırvan eksiği vardı. Bu konuda cami derneği ve cemaatin istekleri doğrultusunda caminin bahçesinde şadırvan inşaatı tamamlanıyor. Yine camii bahçesinde de peyzaj çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarımız tamamlandığında Tevhid Camii'nin eksiklikleri tamamlanmış olacak" diye konuştu.

Manisa'da Camilere Modern Görünüm

Manisa'da kent merkezinde Sultan Camii ve Muradiye Camii'nde başlattıkları ışıklandırma çalışmalarını diğer camilere de yaydıklarını hatırlatan Başkan Ergün, "Camilerimiz LED aydınlatmaların yanı sıra modern çevre duvarları, ferforje demirler ve duvar ışıklandırmalarıyla birlikte modern bir görünüme kavuştu. Kentimizde bulunan camilerimizin daha iyi bir görünüme kavuşturulması amacıyla yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz. Son dönemde merkezin dışında, köy camilerimizin de eksikliklerini tamamlamaya başladık" dedi. 

...
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2013 Salı 18:27:34
Güncelleme :9 Temmuz 2013 Salı 18:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?