4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ticaret Borsası'nda seçim yarın

Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar beraberinde Meclis Başkanı Ergün Türek ile birlikte seçimlerle ilgili makamında basın toplantısı düzenledi.

4 yıldır görevde olan meclis yönetiminin bir aksilik olmazsa aynı kadroyla göreve devam edeceğini ifade eden Başkan Koşar, yönetime 3 yeni ismin katılacağını, mevcut yönetimden 3 üyenin de Canlı Hayvan Borsası'nda göreve devam edeceğini belirtti. Koşar sözlerine şöyle devam etti: "4 yıldır arkadaşlarımla birlikte Manisamıza güzel hizmetler yaptık.

Yine önümüzdeki dönemde hem ilimize hem de ülke ekonomimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Yarın aynı zamanda Aşure Günü olması sebebiyle seçimlerde üyelerimize aşure ikramımız olacak. Şimdiden seçimlerin tüccarımıza, çiftçimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." Ticaret Borsası olarak önemli 3 hedeflerinin olduğunu yineleyen Başkan Koşar, Manisa'ya bir Fenl Lisesi kazandırılması, lisanslı depoculuk ve Turgutlu karayolunda bulunan Tigem kuruluşunun organik tarım faaliyetlerinde kullanılması yönünde çalışmalar yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Yarın yapılacak meclis seçimlerinde 14 asil ve 14 yedek meclis yönetim kurulunun seçileceği, 250 civarında delegenin oy kullanacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 14:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?