8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Ticaret Borsası'ndan Emniyet ziyareti

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Adem Aydemir'i ziyaret etti. 

Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, Meclis Başkanı Ergun Türek ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa'ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'i makamında ziyaret etti. Koşar, bir sepet dolusu kuru üzüm hediye ettiği Aydemir'e görevinde başarılar diledi. 

Göreve geldikten sonra ilk iş olarak suçların oluşmasında önemli etken olan umuma açık yerlerle ilgili düzenlemeler yapılmasını, gece kapanış saatlerinin erkene alınmasını sağladıklarını, asayiş ve trafik uygulamalarıyla huzuru temin etmeye çalıştıklarını belirten Aydemir, yaz mevsimiyle birlikte düğün sezonunun da başladığını söyledi. Aydemir, "Düğünler 
elbette olacaktır. 

Ancak bu eğlencelerimiz bir başkasını üzecek şekilde olmamalı. Müzik, düğünün yapıldığı alandan dışarı çıkmamalı. Özellikle düğün konvoylarıyla trafik aksatılmamalı. Çünkü Manisa artık büyük şehir olma yolundadır. Duyarlı Manisalılar'dan bu konuda ilgi ve destek bekliyoruz" dedi. 

Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar ise, "Kurum ve kuruluşlarla halkımız birlik içerisinde her sorunu aşabilir. Biz de borsa olarak üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız" diye konuştu. 

Bu arada, Ticaret Borsası yönetiminden önce Belediye Başkanı Bülent Kar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter de Emniyet Müdürü Adem Aydemir'e ziyarette bulundu.
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 17:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?