30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

TOBB'un ayakkabıları Valiliğe teslim

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen yaklaşık 3 bin çift ayakkabı Manisa Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar tarafından okullara dağıtılmak üzere Vali Celalettin Güvenç’e teslim edildi.


Manisa Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen törene Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Borsa Meclis Başkanı Ergun Türek ve okul müdürleri de katıldı. Manisa Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, bu yıl yoksul ailelere erzak, öğrencilere burs ve TOBB’un desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı dağıttıklarını belirterek,”Sosyal sorumluluk çerçevesinde toplumsal dayanışmaya katkı sağlamaya devam edeceğiz.”dedi.


Vali Celalettin Güvenç ise “Bu anlamlı girişim nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimizi bayram öncesi sevindirecek olan bu tarz yardımların artarak devam etmesi gerekir.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından Borsa Korbey salonunda bulunan ayakkabılar incelendi. Okul müdürleri de ayakkabıları teslim almak için Borda’ya geldi. Borsa Meclis Başkanı Ergun Türek, Manisa’daki 42 okula ayakkabıların gönderileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 15:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?