30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

TOBB'un erzak paketleri yerine ulaşıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) her yıl Ramazan ayında maddi durumu yerinde olmayan vatandaşlara ulaştırılmak üzere Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na (MTSO) gönderdiği yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.


TOBB tarafından MTSO’ya gönderilen ramazan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Görgülü tarafından yardım erzakının son bölümü de Yuntdaği köylerinde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Yardım paketleri, Davutlar, Karakılınçlı, Muslih, Örencik, Sakallı ve Recepli köylerinde yaşayan yaşlı, kimsesiz, hasta ve maddi durumu yerinde olmayan vatandaşların evlerine kadar ulaştırıldı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, yapılan yardımların TOBB’un desteğiyle yapıldığını vurgulayarak, ‘Biz bu yardımları TOBB’un adına yapıyoruz. Yani oda olarak hayırlı bir işe aracılık yapmaktayız. Bu sene TOBB’un desteği ile alınan erzak yardımlarını Yuntdağı köylerine dağıtma kararı aldık. Ramazan ayı içinde tespit edilen adreslere yardım paketlerini ulaştırdık.”dedi.
MTSO yetkilileri TOBB’un desteğiyle dağıtılacak olan giyim yardımları için tespit alışması yaptı. Okullardaki öğrencilerin ayakkabı numaraları tek tek alındı ve mont bedenleri belirlendi. Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, giyim yardımlarının dağıtımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.


Öte yandan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitime verdiği destek Ramazan ayı içinde de devam etti. Erzak dağıtımları sırasında öğrenime açılan bazı köy okullarındaki eksiklerde tespit edildi. Bu okulların tadilatlarının Ramazan ayından sonra yapılacağı sözü okul müdürlerine verildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:53:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?