5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

TOKİ-2 Stadı'nda çevre düzenlemesi

TOKİ-2 içerisinde bulunan ve atıl durumda kalan stadyumda düzenleme çalışması başlatan Manisa Belediyesi, çalışmalarda son aşamaya geldi.

Sentetik çim saha, hakem ve sporcu soyunma odaları, kafeterya ve zemin düzenleme çalışmalarının tamamlandığı TOKİ-2 Stadı'nda başlayan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çevre düzenlemeleri ile birlikte yeşillendirme çalışmalarının da tamamlanacağını belirtti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün,TOKİ-2 Stadı'ndaki çevre düzenleme çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ve Park Bahçe Müdürü Serpil Çakır ile birlikte inceledi.

Güzelyurt Mahallesi'ndeTOKİ-2 evlerinin yan tarafında bulunan ve yıllarca atıl durumda bırakıldıktan sonra Manisa Belediyesi tarafından yenilenen futbol sahasında çalışmaların tamamlanmasının ardından hızla çevre düzenlemesine başladıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Burada kaldırım ve yol düzenlemesi ile otopark yeri düzenlemeleri yapılıyor. Bunların akabinde de yeşillendirme çalışmaları yapılacak. Çok kısa sürede yepyeni yüzüyleTOKİ-2 Stadı'nın kafeteryasını da hizmete açacağız" dedi.

Amatörlerin Hizmetine TOKİ-2 Stadı'nın Manisa'daki amatör futbol kulüplerine hizmet vereceğini belirten Başkan Ergün, "Amatör sporcularımızın idman ve maç yapma yeri sıkıntılarını iyi biliyoruz. Bu nedenleTOKİ-2 Stadı'nı onların hizmetine sunacağız. Amatör spor kulüplerimizin malzeme, yabancı saha ulaşımlarını sağlamayı da bildiğiniz gibi yine bu yıl da devam ettiriyoruz. Onların ülkemize başarılı sporcular yetiştirmesini istiyoruz ve buna göre hizmet veriyoruz" dedi.

 

...
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2011 Perşembe 18:55:58
Güncelleme :20 Ekim 2011 Perşembe 19:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?