4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

TOKİ Alaşehir’e hastane yapacak

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılacak olan 200 yataklı devlet hastanesinin ihale süreci tamamlandı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yapılacak yeni devlet hastanesi için zemin etüt çalışmaları tamamalandı. Verilerin olumlu çıkması üzerine hastanenin yapılmasına karar verildi. TOKİ tarafından yaptırılacak olan hastanenin ihalesi yapıldı. İhaleyi Ankaralı olan Oba İnşaat Anonim Şirketi aldı.

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ekrem Çakar, “Hastanemiz 200 yataklı olacak, tuvaleti, banyosu içinde olan tek kişilik lüks odalardan oluşacak. Hastanemiz tamamlandığında tüm branşların bulunduğu ve her vatandaşımıza hizmet verebilecek bölge hastanesi konumda olacak” dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Çataldere ise “29 Mart yerel seçimleri öncesi halkımıza söz verdik, sözümüzü tuttuk. Hastanenin ihalesi yapıldı. 40 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan hastanemiz 29.8 milyon TL'ye mal olacak, 1080 günde tamamlanacak. Çalışmalar başladı. Seçimi kaybettik ama hizmetlerimiz devam edecek. Yeni yapılacak hastanemiz hizmete girdiğinde bölge hastanesi konumunda hizmet verecek ve vatandaşlarımız büyük şehirlere gitmekten kurtulacak. Başta milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 18:23:29
Güncelleme :15 Ağustos 2009 Cumartesi 19:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?