4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Toplu 'evet'e 8 Mart rengi

Manisa’da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında, dini nikahlı 7 çifte resmi nikah kıyıldı.

Fatih Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah törenine, Vali Orhan Işın’ın eşi Aysel Işın, Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Demirel’in eşi Nesrin Demirel, Başsavcı Sait Gürlek’in eşi Jale Gürlek, Dayanışma ve Güç Birliği Başkanı Mübeccel Kafkaslı, kadın dernek başkan ve üyeleri ile evlenecek çiftlerin yakınları katıldı.

Ayşe Turgut-Hüseyin Toğluk, Takibe Çiftçi-Muhsin Arslan, Türkan Okçu-Tekin Özcan, Semra Yaramış-Cengiz Manay, Ayşe Işık-Atilla Tahtakıran, Zeynep Aydoğan-Şükrullah Aktaş, Zeynep Yılmaz-Yenal Öztürk çiftlerinin resmi nikahları, Manisa Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Mustafa Alan tarafından kıyıldı.

İlk olarak kucaklarında 2 yaşındaki çocukları Rojin ile birlikte nikah masasına oturan Ayşe Turgut-Hüseyin Toğluk çiftinin nikah şahitliğini Aysel Işın ile Nesrin Demirel yaparken, diğer evlenecek olan çiftlerin şahitliklerini ise Jale Gürlek, Mübeccel Kafkaslı ile diğer kadın derneklerinin başkanları yaptı.

Nikah töreni sonrası çiftlere Aysel Işın ve Dayanışma ve Güç Birliği üyeleri tarafından altın ve çeşitli hediyeler verildi. Ardından nikah salonu önünde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2005 Salı 15:29:49
Güncelleme :8 Mart 2005 Salı 15:35:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?