4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Tosun Kula aday adayı

Manisa’nın Kula ilçesinde AK Parti eski İlçe Başkanı işadamı Hüseyin Tosun AK Parti' den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.


AK Parti İlçe binasında aday adaylığı başvuru formunu parti yöneticilerine teslim eden Hüseyin Tosun bir basın toplantısı düzenledi. Kula’yı turizmiyle, el sanatlarıyla, tarihiyle ve tüm değerleriyle Anadolu’nun modern şehirleri seviyesine çıkaracağını belirten Hüseyin Tosun sözlerine şöyle devam etti: "Halkımız, geçmiş deneyimlerinden de yararlanarak demokrasi ve özgürlük söylemini kuvvetli bir şekilde gün yüzüne çıkardı. 5 yıl görevde bulunduğum ilçe başkanlığı sırasında Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte çalıştık. Görünen o ki bu seçimlerde de AK Parti halkın teveccühünü ve aynı zamanda desteğini gür bir sesle almaya devam edecek. İşte bu şartlar altında Kula’da da AK Parti oylarını arttırmak istiyor. Hizmet yönünden büyük bir açlık yaşayan Kula halkı, her zamankinden daha fazla AK Parti'ye ihtiyaç duymakta.

Yerel seçimleri kazanmış bir AK Parti'nin iktidar olmasının da etkisiyle Kula ya inanılmaz hizmetler sunması aşikardır. Bu anlamda ben bir vatandaş olarak yapılacak hizmetler için Kula Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday olmaya talibim."

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 11:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman izbudak IP: 88.244.0.xxx Tarih : 4.01.2009 14:50:38

Beldiye başkan adayı olursanız çani gönülden destekleriz.