20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Trafik kazası : 2 ölü , 3 yaralı

Manisa'da bir yolcu otobüsü ile 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Saat 23.30 sıralarında, Osman Kahraman yönetimindeki 45 DD 600 otomobil, Muradiye Beldesi yakınlarında önünde seyreden Adnan Uyanık'ın kullandığı 45 UD 568 plakalı otobüsü solladıktan sonra karşı yönden gelen Muharrem Uzun idaresindeki 45 KH 561 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan Uzun'un kullandığı otomobil, yolcu otobüsünün altına girdi.

Kazada, otobüsün altına giren otomobilde bulunan Ali İhsan Güldal ile eşi Kadriye Güldal olay yerinde öldü. Otomobil içinde sıkışan sürücü Muharrem Uzun, olay yerine gelen Manisa İtfaiyesi ekiplerince güçlükle çıkartıldı. Uzun ile kazaya neden olan otomobilde bulunan İbrahim Kaya ve otobüste bulunan Veysel Gürcan, Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Manisa-Muradiye yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Kazaya neden olan Osman Kahraman ise otomobilini olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı.

Kazada ölen Güldal çiftinin 4 çocuğu olduğu öğrenildi.

Otobüste bulunan ve kazada yaralanan Veysel Gürcan, “Bizim otobüste bir kusur yoktu, yanımızdan hızla giden bir otomobil, karşı yönden gelen otomobilin yan tarafına çarptı. Dengesini kaybeden bu otomobil de gelip bize çarptı” dedi.

Emniyet güçleri, kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Osman Kahraman'ın yakalanması için çalışma başlattı.
a.a.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 09:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?