4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Trafik kazası: 15 yaralı

Manisa'da, midibüsle bir otomobil çarpıştı, kazada 15 kişi yaralandı.

Ingolstad Bulvarı ile yeni Manisa-Menemen yolunun kesiştiği kavşakta, İsmail Hakkı Canıtez yönetimindeki 45 KC 691 plakalı özel otomobil ile Manisa'dan Menemen yönüne giden Gülali Cuvelek yönetimindeki 34 GYR 17 plakalı midibüs çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada, çevredeki sitelerde oturan vatandaşların yardımlarıyla yaralılar araçlardan çıkarılarak gelen 112 ambulanslarına bindirildi.

Kazada yaralanan İsmail Hakkı Canıtez, Abdullah Canıtez, Mehmet Canıtez (16) ve amcasının oğlu Mehmet Canıtez (13) ile Semih Canıtez, Cüneyt Kurmalı, Akgız Garacayava, Gülseren Öğütgen, Gülali Cuvelek ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi, Merkez Efendi Devlet Hastanesi ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan sağlık durumları ağır olan altı kişinin kimliklerinin belirlenmesi çalışmaları sürüyor.

Midibüs içerisinde bulunan yolcuların ise tatillerini geçirmek üzere İstanbul'dan Çanakkale tarafına gitmek üzere olduğu belirtildi. Hurdaya dönen midibüs ve otomobil kaza yerinden kaldırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 19:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?