7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Traktör devrildi: 1 ölü, 3 yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Akçapınar köyü ile Ahmetli ilçesine bağlı Karaköseli köyü arasında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Karaköseli köyünden topladıkları kirazı Turgutlu'ya satmaya getirmek için yola çıkan Muharrem Sanlı (46) yönetimindeki 45 U 1046 plakalı traktör virajı alamayarak yol kenarına devrildi.

Yol kenarına hızla çarparak devrilen traktörde yolcu olarak bulunan sürücünün annesi Nadire Şanlı (69) olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, traktör sürücüsü Muharrem Sanlı, eşi Hacer Samlı(43) ile ablası Fadime Şahin (48) ağır yaralandılar. Yaralılar olay yerinden Turgutlu ve Ahmetli ilçesinden gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla alınarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen yaralı yakınları sinir krizleri geçirirken, kazanın meydana geldiği saatlerde bölgeye dolu ve yağmurun yağması olaya müdahale eden jandarma ve sağlık ekipleri güç anlar yaşadılar. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2012 Perşembe 18:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?