30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

TSK'ya özel kampanya

Ziraat Bankası Tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yönelik 20 Ağustos – 15 Eylül 2008 tarihleri arasında indirimli kredi kampanyası başlatıldı.


Ziraat Bankası Manisa Şubesinden yapılan açıklamaya göre söz konusu kampanyadan Milli Savunma Bakanlığı teşkilatı çalışanları, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu subay, astsubay ve uzman erbaşlar, TSK’ya ait kurumlarda çalışan işçi ve sivil memur kadrosundaki TSK mensupları, askeri mahkeme çalışanları, askeri hastane çalışanları, askeri okul/akademi çalışanları, Milli Güvenlik Kurulu çalışanları, Mehmetçik, TSK Elele, TSK Güçlendirme, TSK Sağlık, TSK Dayanışma, TSK Eğitim Vakıfları çalışanları ve bu vakıfların bünyesinde bulunan kuruluş çalışanları yararlanabilecekler. Kampanya döneminde indirimli faiz oranlarından kredi kullanmış olan müşteriler için kiralık kasa yıllık hizmet ücretinde ilk yıl için %50 indirim uygulanacak, kredi süresi boyunca, Süper Kasko ürününde % 25, Yatırım nezdinde konut poliçelerinde standart tarife üzerinden deprem hariç teminatlarda % 20 indirim uygulanacak. Ziraat hesap açılarak yapılacak Hisse Senedi işlemlerinin komisyonları %50 indirimli uygulanacak, Ziraat Yatırım nezdindeki hesaplara Hesap İşletim Ücreti uygulanmayacak ve bu hesaplardan yapılacak havale / EFT’lerden masraf alınmayacak, kampanya boyunca hesaptan yapılacak tüm havalelerden ücret alınmayacak.

Kampanya süresince tüketici ve taşıt kredisi 1,55, İpotekli Bireysel Finansman Kredisi 1,60, Konut Kredisi 1,49, Kredili Mevduat Hesabı ise 3,40 faiz oranlarıyla hesaplanacak.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 17:42:24
Güncelleme :21 Ağustos 2008 Perşembe 17:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?