30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

TSO'den Türk Sanat Müziği gecesi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) 100. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Manisa Musiki Derneği ile birlikte Türk Sanat Müziği (TSM) gecesi düzenlendi. TSM'ye ömrünü adamış duayen isimler bu organizasyon çerçevesinde Manisa'da buluştu.

Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen gecede, TSM'nin efsane ismi Mustafa Sağyaşar, söz ve besteleriyle, Yılmaz Yüksel ile TRT'nin güçlü sesi Ayşe Taş ve sunumlarıyla geceyi keyiflendiren Mustafa Yolaşan ile birlikte sahne aldı.

Yerel televizyondan naklen yayınlanan konserin 15 dakikalık arasında evlerinde konseri takip eden bir çok vatandaş bu güzel geceyi yerinde izlemek için salona geldiler. Manisalıların TSM'ye olan ilgisi salona sığmayınca, ayakta kalan sanat severler konseri salona ilave gelen sandalyelerde takip ettiler.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, Manisa TSO Genç Girişimciler Kurulu Temsilcisi Gürkan Atılgan ve Kader Atabey, yaklaşık 4 saat süren muhteşem konserin sonunda bu gecenin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Manisa Musuki Derneği adına başkan Mehmet Yumrukaya'ya ve geceyi onurlandıran duayen isimler Yılmaz Yüksel, Mustafa Sağyaşar, Mustafa Yolaşan ile Ayşe Taş'a çiçek ve hediyeler takdim ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 17:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?