30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Tunçağıl'dan veda ziyareti

Denizli’ye tayini çıkan Manisa Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na (MTSO) veda ziyaretinde bulundu.


Uzun yıllar Manisa Defterdarlık görevini yürüttükten sonra Vergi Dairesi Başkanlığına getirilen, bir süre önce ise Denizli’ye tayini çıkan Ali İhsan Tunçağıl, yeni görev yerine başlamadan önce son veda ziyaretini MTSO’ya yaptı. MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Yaşar Coşkun, Başkan Yardımcıları İsmail Günhan ve Mehmet Yılmaz ile Genel Sekreter Güvenç Özer ile bir araya gelen Ali İhsan Tunçağıl, Manisa’da görev yaptığı beş yıl boyunca Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan büyük destek gördüğünü söyledi. Manisa’dan mutlu bir şekilde ayrıldığını dile getiren Tunçağıl, “Manisa’da görev yaptığım süre boyunca kurum ve kuruluşlarla çok uyumlu çalışmalar gerçekleştirdik. Bunlardan birisi de MTSO’dur. Zaman zaman sıkıntılı günlerimiz de oldu. Uygulamalarımızdan rahatsız olan çevreler oldu. Ancak bunları da birebir görüşmelerle kısa sürede aştık. Ve Manisa’da çok iyi bir sistem oluşturduk. Hatta bizim burada yaptığımız başarılı uygulamalar da Türkiye’ye yayıldı. Manisa vergi konusunda örnek bir il haline geldi. Ama bu çalışmaları yaparken hiçbir zaman ticaret ile uğraşan esnafımızı sıkıntıya sokma gibi bir amacımız olmadı. Biz sadece herkesin huzur için de vergisini ödediği, kafasının vergi yönünde rahat ve huzurlu olmasını sağlayacak bir çalışma sistemi kurduk. Bunda da başarıya ulaştığımızı düşünüyorum. Manisa’da güzel anılar ve güzel dostlular bırakarak ayrılıyorum.”dedi.


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz ise Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl’a Denizli’deki yeni görevinde başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 16:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?