4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Turgutlu MHP'de Serbes dönemi

Turgutlu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Olağan İlçe Kongresi, Pazar günü Köşk Düğün Salonu'nda yapıldı.

Eski İlçe Başkanı Şener Serbes ve geçtiğimiz dönem Turgutlu belediye başkan aday adayı olan Ahmet Tuncel'in listelerinin çekiştiği kongrede 408 üyesi bulunan partide 278 kişi sandık başına gitti. Yapılan oylamada 168 oy alan Şener Serbest, MHP İlçe Başkanı olurken, diğer aday Ahmet Tuncel ise 107 oyda kaldı.

Yapılan kongreye MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Ahmet Orhan, Çevre belde ve ilçe belediye başkanları, MHP İl Başkanı Ersoy Aslan ve çok sayıda partili katıldı. Kongre öncesi tekrar aday olmayacağını ifade eden ilçe başkanı Süleyman Özsemerci, üyelere teşekkür konuşması yaparken, göreve gelen yeni ilçe başkanı Şener Serbes; "Turgutlu'da MHP'nin çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz dönem görev yapan yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmet için buradayız. Bu salonun bu kadar dolu olması MHP'ye karşı ilginin hiç azalmadığını gösteriyor. Turgutlu'ya ve partimize en iyi hizmeti vermek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan Şener Serbes'in 14 kişilik yönetim kurulu Abdullah Özben, Abdullah Özgürel, Ethem Ceylancı, Gökhan Yörüyen, Haluk Baba, Hasan Gürmenekşe, Iraz Gün, İbrahim İlerler, Kamil Temel, Muharrem Canerkul, Mustafa Yaşrınlı, Mustafa Yıldız, Sami Gencer ve Yaşar Akcan'dan oluştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 10:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?