30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Turgutlu MHP'de toplu istifa

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı ve 16 kişilik yönetim kurulu üyeleri, görevi yeni bir kadroya bırakmayı uygun buldukları gerekçesiyle sürpriz şekilde toplu olarak istifa etti. 

MHP ilçe binasında toplanan yönetim kurulu, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçede partinin önünü açmak ve görevi yeni bir kadroya bırakmak üzere istifa edildiği yönünde açıklama yaptı. Parti binasının anahtarı il yönetimine teslim edilirken, 4 dönemdir ilçe başkanlığı görevini yürüten Şener Serbes ve yönetim kurulu üyeleri, yeni gelecek kadroya başarılar diledi. 

MHP Turgutlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Şehir Meclisi Üyesi Hüseyin Koşar, "Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile partimin Turgutlu'da yerel iktidarı tekrar geri alması gerektiği inancıyla, partinin önünü açmak, seçimlere partimizin daha güçlü bir şekilde hazırlanması için yeni kadrolarla seçime girmesi gerekçesi ile istifa etmeyi uygun gördüm. Yeni göreve gelecek arkadaşlarımızın MHP bayrağını daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Ancak toplu istifanın gerçekleştiği toplantıya ben davet edilmedim. Çoğu arkadaşımın istifa ettiğini öğrenmem üzerine ben de istifa ettim. Bunun bilinmesini isterim. Bundan sonra eskiden olduğu gibi partimde her türlü görevi almaya hazırım" dedi. Bu arada Koşar'ın ilçe başkanlığı görevi için adı geçerken, konuyla ilgili Hüseyin Koşar bir açıklamada bulunmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 10:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?