5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Turgutlu trafik terörüne şehit verdi

TURGUTLU TRAFİK TERÖRÜNE ŞEHİT VERDİ

Turgutlu ilçesinde bir şehit acısı daha yaşanıyor. Başçavuş İbrahim Derin'in görevi başında şehit olduğu belirtildi.

Çarşamba günü gece Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen bir kazaya müdahale ederken jandarma trafik ekiplerine arkadan hızla gelen bir araç çarptı. Kazada, jandarma trafikte görevli Turgutlulu Astsubay İbrahim Derin (36) şehit oldu. Derin'e, Ümit G. yönetimindeki 22 RF 988 plakalı aracın çarparak kaçtığı belirtildi.

Ağır yaralanan Derin, Keşan Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavinin ardından sevk edildiği Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Başçavuş İbrahim Derin'in şehit olduğu haberini aileye Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Tarık Ercan verdi. İstiklal Mahallesinde oturan aile, acı haberi duyunca sinir krizleri geçirdi.

Şehidin annesinin isminin Fatma, babasının ise Mesut olduğu, baba Mesut Derin'in emniyetten emekli komiser olduğu öğrenildi. Şehit İbrahim Derin'in ağabeyi Mehmet Derin'in de İzmir Narkotikte görev yaptığı belirtildi.

Görevi başında şehit olan Başçavuş İbrahim Derin'in evli ve bir çocuğu olduğu öğrenildi. İbrahim Derin yarın öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

Derin'e çarpan şahsın yakalandığı ve 150 promil alkollü olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 13:32:05
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 13:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?