4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Turgutlu'da ekmek 60 kuruş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Fırıncılar Odası Çarşamba günü aldığı karar ile ekmek fiyatını 10 kuruş düşürerek 70 kuruştan 60 kuruşa çekti.

Turgutlu Belediyesi'nin önceki gün yapılan olağan meclis toplantısında, Fırıncılar Odası'nın talebi üzerine ruhsat alımı ile ilgili değişiklik görüşülmüş ve konu incelenmek üzere bir sonraki toplantıya ertelenmişti.

Meclis üyelerinin ve Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın Turgutlu halkının ucuz ve kaliteli ekmek yemesi amacı ile fiyatlarının indirilmesi isteğine sıcak bakan Turgutlu Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu, toplantının ardından 24 saat geçmeden ekmek fiyatlarında istenen indirimi gerçekleştirdi. Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek, Çarşamba günü yönetim kurulu üyesi Mümtaz Dündar ile Belediye Başkanı Serhat Orhan'ı makamında ziyaret ederek ekmek fiyatında yapılan indirim kararını bildirdiler.

Başkan Şahin Ek, "Turgutlu Belediyesi Meclisi'nde konunun görüşülmesinin hemen ardından Fırıncılar Odası yönetimi olarak vakit geçirmeden toplandık. Ekmek satış fiyatında fedakarlık yapmak için ortak bir kararı aldık. Buna göre ilçemizde 70 Kr.'a satılan 300 gram ekmek bundan böyle 10 Kr. fiyat indirimi ile 60 Kr.'a satılacak. Belediye Ekmek Fırını'nda ise bu fiyat 55 Kr. olacak." dedi.

Belediye Başkanı Serhat Orhan da Fırıncılar Odası yönetimine teşekkür ederek, "Benim için esas olan halkımızın ucuz ve sağlıklı ekmek yemesi. Turgutlu halkının menfaatine olan her şeyde varım. Fırıncılar Odası'nın istediği imar değişikliği konusunu önümüzdeki ay ki mecliste ele alacağız." şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 15:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdurrahman polat IP: 78.174.87.xxx Tarih : 7.07.2009 19:38:19

sayın serhat orhan garajı avşara taşındın.Ama arabalar hala daha toprak yolu kullanıyor.Yolları yapmakta daha ne bekliyorsun.ayrıca minübüslerin çalışma sistemi çok yanlış.niye Salihli veya Alaşehiri örnek almıyorsunuz. Her şey bu güzel Turgutlumuz için yapılmalı.