3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Turgutlu'da feci kaza!

Manisa'nın Turgulu ilçesi E-96 Karayolu Çıkrıkçıköyü yol ayrımında 2 minibüs ile 1 ticari aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza sonrası İzmir-Salihli istikametinde çift şeritli ve bölünmüş olmasına rağmen yol tamamen trafiğe kapatıldı. Hurdaya dönen araçlar içerisindeki yaralılar tespit edilmeye çalışılıyor.

Turgulu Belediyesi itfaiye ekipleri ile AKS ekipleri olay yerine gelirken, Turgutlu başta olmak üzere birçok merkezden ambulanslar kaza yerine ulaştı. 1 kişinin feci şekilde can verdiği 4 kişini ise yaralandığı kazada sıkışan araçlardan çıkarılan yaralılar Turgutlu ve çevre Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Hayatını kaybeden kişinin bulunduğu aracın içerisinde sıkıştığı, AKS ve itafiye ekiplerinin söz konusu araca yoğunlaşarak ölen ve yaralıları çıkarmaya çalıştığı bildirildi. Ekipler ölen şahsı çıkarmayı çalışırken araç içerisindeki başka ölen olup olmadığını tespit etmeye ve yaralıları araçlardan çıkarmaya çalışıyor. 2 minibüs ve 1 ticari taksinin karıştığı kaza sonrasında çalışmalar devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 19:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?