3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Turgutlu'da feci kaza!

İzmir - Turgutlu E-96 Karayolu Armutlu Yol kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Trabzon istikametine gitmekte olan Uğur Çınar (50) yönetimindeki 61 S 0607 plakalı yolcu otobüsü Turgutlu yakınlarında bir yolcuya ait meyveleri yüklemek için yol kenarında durdu. Bu sırada aynı istikamette gitmekte olan Mehmet Erdem'in yönetimindeki 45 L 1221 plakalı yem tankeri lastiğin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü ilk önce yol kenarına bekleyen otobüse ardından da yol kenarındaki meyve tezgahında önünde otobüse meyveleri yükleyen vatandaşlara ve daha sonra da tali yolda park halinde duran 45 C 1924 plakalı otomobile çarptı. Yem kamyonu otomobili dere yatağına kadar sürüklerek durabildi.

Kazada park halindeki otomobilin sahibi Ahmet Celal İğneci (51) ve Şıh Mehmet Sönmez (62) olay yerinde hayatını kaybederken, otobüste yolcu olarak bulunan Erdal Güler (49) ile otobüse meyve yükleyen Ramazan Oğuz (29) kaldırıldıkları Turgutlu Devlet Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kamyon sürücüsü Mehmet Erdem'in ise tedavisinin Turgutlu Devlet Hastanesi'nde sürdüğü öğrenildi. Kaza sonrası yol kenarında tezgah üzerinde duran meyveler heryere saçılırken otobüste bulunan yolcular büyük bir panik ile kendilerini dışarı attı. Uzun süre korkuyu üzerinden atamayan yolcular büyük bir patlamaya benzer biz ses duyduk ne olduğunu anlamadık kamyon çok hızlı olarak bize çarptıktan sonra dere yatağına uçtuğunu söyledi. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Celal İğnecin'in annesi olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 18:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa cevdel IP: 81.215.128.xxx Tarih : 17.11.2009 21:14:51

allah korusun