30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Turgutlu'da film gibi soygun

Turgutlu ilçesinde, dün gece geç saatlerde bir dükkanın duvarını delen hırsızlar oksijen kaynağıyla açtıkları kasadan 310 bin YTL değerinde altın alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı sabah saatlerinde iş hanının açılmasıyla ortaya çıktı. 

Kuyumcu Murat Cengiz Pehlivan, 14 yıllık emeğinin bir anda yok olduğunu belirterek büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti. Kasada 8 kilogram altın ve çok sayıda özel alyans bulunduğunu belirten Pehlivan, iş yerinin alarmı olduğunu ancak hırsızların dükkanın duvarını deldiği için alarmın devreye girmediğini söyledi. Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer de, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Hırsızların oksijen kaynağı çalışırken çıkan kıvılcımların görünmemesi için iş hanının kapısına battaniye gerdiklerini belirten Gezer, son derece profesyonel çalışan hırsızların kullandıkları kesme aletleri ve oksijen tüplerini de olay yerinde bırakarak kayıplara karıştığını söyledi. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, zanlıların kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 14:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa yanar IP: 88.249.195.xxx Tarih : 1.05.2008 16:34:06

bu olay türkiyedeki gelir dagılımın ne kadar rahatsız verici oldugu hususunda bir kanıdır ve sorunlar giderilmezse bununlada kalmayacak ve yeni teşebbüslere başvurabilir ve ülkemizi bir kaos'a sürükleyebilir halkımızın ne denli kötü yola sapma nedenlerinden biride türkiyedeki işsizlik sorunudur yetkililerin görevi sadece makdüllerin yakalanması degildir bunların tekrarlanmaması ve hırsızlık olaylarının azalmasında yapılması gereken hususların faal hale geçirilmesidir.