3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Turgutlu'da korkunç kaza!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sabah saat 08.00 sıralarında motosiklet ile bir kamyon çarpıştı. Kazada, bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

TOKİ konutları istikametinden Ergenekon Mahallesine giden Fatih Aslan (26), yönetimindeki 45 N 7581 plakalı motosikletle yolun karşısına geçmek isterken Salihli'den İzmir istikametine giden Müslüm Durmaz (56) yönetimindeki 63 AL 554 plakalı kayısı yüklü kamyonla çarpıştı.

Trafik kazasında inşaat boyacılığı yaptığı öğrenilen Fatih Aslan ölürken, motosikletin arkasında bulunan amcasının oğlu Şakir Aslan (32) da ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

CESEDİN BAŞINDA AĞIT YAKTILAR
Fatih Aslan'ın yol ortasında yattığını gören yakınları feci görüntü karşısında sinir krizleri geçirerek ağıtlar yaktı. Aslan'ın cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hurda yığınına dönen motosikletin ise metrelerce uzağa fırladığı görüldü. Çarpmanın etkisiyle kamyonun ön camı yerinden fırladı. Kamyon sürücüsü Müslüm Durmaz da, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 11:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
büşra kaçmas IP: 81.215.80.xxx Tarih : 27.05.2009 23:51:56

seLamun ayleyküm ben ist oo kazayı gören arkadaşım anlatdı bana cok etkiledi benii böle bişey olamas allah kimsenin başına wermesin böyle acı ailere sabrı diliyorum hepimizin gidicegi yer orasıdır yorumu yayınlarsanıs sevinirim tşkrler...