4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Turgutlu'da meclis üyesi adayına saldırı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Belediye Meclis üyesi ve adayı, Turgutlu Sulama Birliği Başkanı, eski Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Çevikbudakçı, bugün Gazi İlköğretim Okulu önünde beklerken tanımadığı bir şahsın saldırısına uğradı.

İsmi Gültekin P. (40) olan şahıs yanında getirdiği bisiklet kilidiyle Çevikbudakçı'ya vurmaya başladı. Kapı önündeki polisler olaya müdahale ederek kişiyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Başından yaralanan ve kanlar içinde kalan İbrahimÇevikbudakçı da hemen Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Başına dört dikiş atılan İbrahim Çevikbudakçı, saldırganı tanımadığını belirterek "Kim olduğunu bilmiyorum" dedi.  Şüphelinin olay yerindeki yakınları ise, "O tedavi görüyor. Rahatsız. Rahatsızlığından dolayı insanları iki yüzlü görüyor" dediler.

Mehmet isimli bir görgü tanığı ise olayı şöyle anlattı: "Adam bisikletini park etti. Park ederken kendi kendine küfrediyordu. Dikkatimi çekti. Kim bu adam diye. Beraberce merdivenlerden yukarı çıkarken bu olay oldu."

Emniyetten edinilen bilgiye göre, "Yakınlarının ifadesine göre, zanlı, yurt dışından rahatsızlığı nedeniyle Türkiye'ye geldi ve tedavi görüyor."

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 17:33:42
Güncelleme :29 Mart 2009 Pazar 17:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?