30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Turgutlu'da sıcak saatler

Turgutlu ilçesinde, bir alışveriş merkezinin jeneratöründen sızan gazdan 2 kişi zehirlendi. 

Manisa'nın Turgutlu ilçesi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 06:00 ile 11:30 saatleri arasında yaklaşık 5.5 saat elektriksiz kaldı. 

Uzun süren kesinti nedeniyle pek çok işyeri elektrik ihtiyacını jeneratörlerden temin etmeye çalıştı. Elektrik enerjisini jeneratörden alan Turgutlu Atatürk Bulvarı üzerindeki bir markette bu durum çalışanlar için tehlike oluştururken, olay yerine gelen ambulansları gören çok sayıda vatandaş olayın aslı öğrenilene dek kısa süreli panik yaşadı. 

Olayda Gönül Akalan (30) ve Adnan Gonca (30) adlı çalışanlar market içerisinde bayıldı. Olayı gören müşteri ve diğer çalışanlar, bayılan iki çalışanı market dışına çıkardı. Baygın olarak kaldırım üzerinde yatırılan iki kişiye olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Zehirlenen iki kişi daha sonra Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Markette meydana gelen olayı görenler, içeride aniden ağır bir koku duyulduğunu ve ardından iki çalışanın bayıldığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 19:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?