5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Turgutlu'da Volkan Konak rüzgarı

TURGUTLU'DA KARADENİZ RÜZGARI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümü nedeniyle düzenlenen şenlikte, kuzeyin oğlu Volkan Konak 10 binden fazla hayranıyla buluştu.

Amfi tiyatroda, Süperstarz grubunun yaklaşık 45 dakika süren dans gösterisinin ardından sahneye çıkan Volkan Konak, ”Dil izi, parmak izi, göz retinası farklıdır. İnsanların ideolojileri farklı olabilir. Bence bu ne kadar heyecan verici, ne büyük keyif ama bu ayrışmak değildir. O yüzden bu akşam tek elden hepinizi kucaklıyorum. Sol-sağ fark etmez benim insanım kardeşim. Var mı daha ötesi?” diye konuşma yaptı.

Dakikalarca ayakta alkışlanan Konak, daha sonra konserine başladı. Yaklaşık iki saat süren konseri 10 binden fazla Turgutlulu vatandaş izledi. Ege yöresine ait şarkıları seslendirirken izleyicilerin sahne önünde oynamasını isteyen Volkan Konak, hayranlarından büyük ilgi gördü. Sahne önüne gelen küçük bir kız hayranı Volkan Konak'la hatıra fotoğrafı çektirirken gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmaların yoğun alkışlarla kesildiği konser gece geç saatlere kadar sürdü.

Konseri Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Emniyet Müdürü Necmettin Akça'yla birlikte izledi. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Süperstarz grubunun sunucusu Ersin'in yaptığı hareketlere katılarak eğlenceli dakikalar yaşadı.

TURGUTLU'DA KARADENİZ RÜZGARI
TURGUTLU'DA KARADENİZ RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 13:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?