3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Turgutlu'da zehir tacirlerine darbe

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda 5.5 kilogram esrar maddesi ele geçirildi, şüpheli 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ö.B. (57) isimli şahsın ikametinde esrar maddesi yetiştirdiği bilgisi üzerine eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada 3 kilo 410 gram esrar maddesi ve 1 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Diğer operasyanda ise, Mersin ilinden yolcu otobüsü ile ilçeye gelen bir çiftin beraberinde esrar maddesi taşıdığı bilgisini alan polis, ilçe girişinde uygulama yaptı. Durdurulan yolcu otobüsünde bulunan şüpheli Cafer K. 57) ve eşi Necla K. (48), beraberinde 2 kilo 160 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandılar. Her iki olayda yakalanan şüpheliler Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındılar.

İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, uyuşturucu satışı ve kullanımıyla mücadele konusunda aldıkları önlemler ve çalışmalar sonrası ilçede başarılı bir noktaya geldiklerini ifade ederek, "Bu işi ticaret haline getiren ve gençlerimizi zehirleyecek olan kişilere karşı çalışmalarımız artarak devam edecek." şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 20:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?