3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Turgutluspor hastanelik oldu!

Turgutluspor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Yardımcı antrenörler Osman Aşkın ve Mithat Karabörk geçtiğimiz akşam saatlerinde yedikleri bir tatlıdan zehirlenerek Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Turgutluspor'un eski yöneticilerinden Ali Tangız tarafından ikram edilen tatlıyı yiyen teknik kadronun aşırı isal, baş ağrısı ve ateş şikayetleri sonrası Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve burada yapılan müdahalenin ardından Turgutluspor teknik direktörü Selahattin Dinçel, Yardımcı antrenörler Osman Aşkın ve Mithat Karabörk'ün zehirlendikleri öğrenildi.

Turgutlu Devlet hastanesinde serum bağlanan ve bir gün müşahede altında tutulacak olan teknik kadronun akşam saatlerinde taburcu olacakları öğrenildi.
Teknik Direktör Selahattin Dinçel, Geçtiğimiz akşam saatlerinde eski yöneticilerimizden Ali Tangız tarafından kulübe getirilen tatlıyı yedikten sonrasında yardımcı antrenörlerim ile birlikte mide sorunu ve buna bağlı olarak ateş, baş ağrısı şikayetlerimiz oldu.

Hastanede tedavi altına alındık. Bu rahatsızlıkların takımımızın izinli olduğu gün olması bizim açımızdan bir şans antrenmanlarda aksama olmayacak bu olay herkesin başına gelebilir eski yöneticimiz Ali Tangız'da bu duruma çok üzüldü şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 15:30:32
Güncelleme :7 Temmuz 2009 Salı 15:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?