30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Turgutluspor top başı yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig'inde şampiyonluğu hedefleyen Turgutluspor, Irlamaz Tesisleri'nde top başı yaptı.

26 oyuncunun katıldığı ilk antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Ferhat, Raşit, Koray, Servet, Fikret ve Selçuk izinli oldukları için antrenmana katılmadı. Yeni transferler Emrah, Burak ve kaleci Gökhan ise antrenmanda hazır bulundu.

Takımın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Burhanettin Basetemur, “Altyapıdan gelen oyuncularımız var, onları da deniyoruz. İzinli olan 6 oyuncumuz var ve transfer için de 2 kişiyle görüşüyoruz. Onların da katılmasıyla sayımız 34'e ulaşacak ancak kampa 26 kişi götüreceğiz.” dedi.

Transfere de değinen Basetemur, ”Bank Asya'dan 2 oyuncuyla görüşüyoruz. Eğer anlaşma sağlanırsa onların da ismini bildireceğiz. Antrenör olarak da Altınay Çetin hocamız aramıza katıldı. Mersin Idmanyurdu'nun kaptanı olan Yusuf ile anlaşamadık.'' diye konuştu.

Turgutluspor'da antrenman malzemeleri de yenilendi. 2008 Avrupa Kupası'nda kullanılan Euro Pass toplar da saha kenarında hazır bulundu. Hazırlıklarına bir süre daha Turgutlu'da devam edecek olan Turgutluspor'un turnuvaya katılmak için Nevşehir'e gideceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 16:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?