4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Turgutluspor'a domuz gribi şoku

TURGUTLUSPOR'A DOMUZ GRİBİ ŞOKU

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'un forvet oyuncusu Müslüm Karabulut'un domuz gribine yakalandığı bildirildi.

Geçtiğimiz haftayı bay takım olarak geçiren kırmızı siyahlılara 3 gün bayram izni verilmesi nedeni ile tatilini Almanya'da geçiren forvet oyuncusu Müslüm Karabulut, Almanya dönüşünde rahatsızlandı. Almanya'da havaalanından uçağa binmeye hazırlanan Müslüm'ün kontrol amaçlı termal kameradan geçtiği sırada yüksek ateş tespit edildiği ve yapılan kontrollerde domuz gribi virüsüne rastlandığı öğrenildi. Alman sağlık birimleri tarafından tedavi altına alınan tecrübeli oyuncunun klasmana kadar sezonu kapattığı

ve Türkiye'ye ne zaman dönüş yapacağının henüz bilinmediği öğrenildi.

Yaşanan bu üzücü gelişme Turgutluspor'da moralleri bozdu. Genel Kaptan Salih Kotan, "Oyuncumuz Müslüm'ün domuz gribi şüphesi ile Almanya dönüşünde Alman makamlar tarafından tedavi altına alındığını öğrendik. Oyuncumuzda böyle bir hastalılığın çıkmış olmasından dolayı çok üzgünüz. Aldığımız bilgilere göre Müslüm klasmana kadar sezonu kapattı. Gol yollarında yaşadığımız sıkıntılı dönemde bir oyuncumuzda bu şekilde bir rahatsızlığın tespit edilmesi morallerimizi bozdu. Müslüm'ün Türkiye'ye nezaman döneceği hakkında bir bilgimiz şuan için yok." dedi.

TURGUTLUSPOR'A DOMUZ GRİBİ ŞOKU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 14:10:00
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 18:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?