5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Turgutluspor'a genç forvet!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Turgutluspor devre arası transfer döneminin ilk ve son transferini gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Turgutlu'da Turgutluspor ile Selçuk Efesspor arasında oynanan ve 8-1 Turgutluspor'un üstünlüğü ile tamamlanan hazırlık karşılaşmasında rakip takımın tek golünü atan 17 yaşındaki forvet oyuncusu Ünal Alper Talay kendisini 5 yıllık Turgutlusporlu yapan imzayı attı.

Turgutluspor'un eski futbolcularından Selçuk Efesspor ve Turgutluspor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel'in girişimleri ile kırmızı siyahlı takıma kazandırılan genç yetenek Ünal Alper futbolun yanı sıra eğitimini de Turgutlu'da sürdürecek.

Bugün Turgutlu Belediye Başikanı Serhat Orhan'ın makamında düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor kulüp başkanı Murat Ayhan, Turgutluspor Teknik direktörü Selahattin Dinçel, Genel Kaptan İbrahim Başçı, Selçuk Efesspor Teknik Direktörü Mehmet Çıtak katıldı.

Kendisine 5 yıllık profesyonel imza attırılan Ünal Alper'den övgüyle söz eden Serhat Orhan, "Alper yetenek vaat eden bir oyuncu, bilindiği gibi devre arasında transfer yapmayı düşünmüyorduk. Ancak genç ve yetenekli oyunculara karşı ilgimiz son derece fazla Teknik direktörümüzün talebi ve bu oyuncu hakkında verdiği olumu rapor doğrultusunda bu transferi seve seve gerçekleştirdik. Türkiye'de örnek gösterilen tesislerimizi biz Alper gibi genç oyuncularımız için yaptık. Alper yeteneği ile çok kısa bir süre içerisinde süper ligde forma giyebilecek kapasitede bir oyuncu kendisine başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise, "Böyle yetenekli genç bir kardeşimizi transfer etmekten dolayı son derece mutluyum inanıyorum ki Alper Turgutluspor'u bir basamak olarak kullanıp çok iyi yerlere transfer olacaktır" dedi.

Genç Futbolcu Ünal Alper Talay ise, "Turgutluspor gibi bir takıma transfer olmaktan son derece memnunum burada kendimi gösterip Süper Lig'de forma giymek istiyorum bana güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağım dedi. Öte Yandan Alper'in Çanakkale Dardanelspor ve Ankaraspor'dan da transfer teklifi aldığı öğrenildi.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 15:07:04
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 15:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?