4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Turgutluspor'da Dinçel sesleri

Başkan Hüseyin Simav ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Turgutluspor yönetim toplantısında teknik direktör konusu görüşüldü.

Turgutlusopr yönetimi tarafından gerçekleştirilen toplantıda, takım için düşünülen teknik direktörler konusunda görüş bildirildi. Çoğunluğun Selahattin Dinçel'in teknik direktörlüğünden yana olduğu toplantının ardından önümüzdeki günlerde Dinçel ile masaya oturulabileceğinin sinyali verildi.

Teknik direktörün belirlenmesinin ardından yönetimin teknik adamın hazırlayacağ rapor doğrultusunda iç transferlere başlayacağı öğrenildi. Toplantıda bir konuşma yapan Onursal Başkanı Serhat Orhan, bütçelerinin geçen sezonla aynı olacağını, Turgutluspor'un yıllardır kurduğu kadroyla sezonu sorunsuz geçirdiği ve bu sezonun da sorun yaşamadan geçirileceğini söyledi.

Öte yandan Turgutluspor'u iki sezon üst üste çalıştıran tek teknik direktör Burhanettin Basatemur'a da farklı takımlardan teklifler geldiği öğrenildi. Alanyaspor, Buğsaş, Bingöl Belediye,Torbalıspor'dan teklif alan Basatemur'a ayrıca Süper Lig Ekibi Gençlerbirliği cephesinden de yardımcı antrenörlük için teklif geldiği bildirildi.

Gençlerbirliği'nden kendisine dolaylı yönden teklif geldiğini doğrulayan Basatemur, "Şu an için birkaç takım tarafından teklif aldım. Bununla ilgili henüz net bir karar vermiş değilim Gençlerbirliği'nden gelen teklifin netlik kazanması halinde bu takımda görev yapmak beni sevindirir ve kariyerim açısından da iyi bir gelişme olur. Şu an beklemedeyim, en iyi teklifi değerlendireceğim" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 16:15:21
Güncelleme :9 Haziran 2009 Salı 16:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?