30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Turgutluspor'da Simav başkan

TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'un olağan kongresinde kulübün başkanlığına Hüseyin Simav seçildi.

Belediye Konferans Salonu'nda yapılan kongreye 144 üyeden 84'ü katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Turgutlu Belediyesi ve Kulüp Onursal Başkanı Serhat Orhan yaptı.

Faaliyet raporları okunup ibra edildikten sonra geçen yılın geliri 1 milyon 325 YTL olarak belirlenirken, giderler ise 1 milyon 325 YTL olarak açıklandı.

2008-2009 Yılı tahmini bütçe ise 2 milyon 288 YTL olarak tespit edildi. Daha sonra seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav kulüp başkanlığına getirildi.

Yapılan görev dağılımı sonucu yönetim şu şekilde oluştu: "Başkan Hüseyin Simav, Muhasip üye İbrahim Başçı, 2. başkan Abdullah Şenol, alt yapı sorumlusu Salih Özsoy, basın sözcüsü Salih Özakman, genel kaptan Salih Kotan, as başkan Hasan Çağın, hukuk işleri sorumlusu Mürşit Gedizli, genel sekreter Özkan Çatıkkaş.

" Kongrede konuşan Turgutlu Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Serhat Orhan, "Turgutluspor son yılların en başarılı dönemlerinden birini geçirdi. SSK ve vergi borçlarımız büyük ölçüde azaldı. Yönetimimiz takımımızı lig ikinciliğine kadar taşıdı. Şerif Elitez kendi isteğiyle ayrıldı, tekrar başkan olmak isteseydi olurdu. Şuan toplam olarak 650 bin YTL borcumuz var. Vergi Dairesi ve SSK borçlarımızın yapılanması için gerekli müracaatı yaptık, çok yakında borçsuz ve kendi yağı ile kavrulan bir kulüp olacağız.

Kurumsallaşmanın yanında artık skorsal başarı da bekliyoruz. Yeni seçilen yönetim kurulumuza ve geçmiş yönetimimize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Yeni Başkan Hüseyin Simav ise, "Bu yıl şartları zorlayarak kendimize Play-Off'u hedef olarak belirledik. Biz iyi bir Turgutluspor devraldık. Tüm imkanlarımızı seferber ederek başarılı bir Turgutluspor kurmak için transfer çalışmalarına ara vermeden başlayacağız" diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 19:26:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?