4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Türk Metal işçilerine 5 yıldızlı tatil

Türk Metal Sendikası üyeleri 1 Haziran’dan itibaren Didim’de açılacak olan ve mülkiyeti sendikaya ait 5 yıldızlı Büyük Anadolu Didim Resort Hotel’de günlük sadece 35 TL’ye tatil yapabilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Özben, 5 yıldızlı Büyük Anadolu Didim Resort Hotel’in 1 Haziran’da Didim’de açılacağını söyledi.

Türk Metal Sendikası işçilerine özel indirim uygulandığını hatırlatan Başkan Özben sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize ve ailelerine yönelik yaptığımız çalışmalarla yaz aylarında güzel bir tatil geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz. 1 Haziran’dan itibaren Didim’de açılacak olan ve mülkiyeti sendikamıza ait Büyük Anadolu Didim Resort Hotel’de uygun fiyatlarla üyelerimize ve ailelerine tatil imkanı sunulacaktır. Didim merkeze 3 kilometre mesafedeki tesisimiz 5 yıldız olup toplamda 282 oda ve 600 yatak kapasitesine sahiptir. Tesisimizde sağlık odası, engelliler için servisler, kısacası 5 yıldızlı bir otelde olması gereken tüm konfor mevcuttur. Ayrıca denize sıfır özel plaj açık ve kapalı yüzme havuzları da mevcuttur. Üyelerimiz bir yılın vermiş olduğu yorgunluğu kendilerine ait olan bu tesislerde atabilirler” dedi.

Verilen bilgiye göre konaklama her şey dahil sistemine göre olacak. Sendika üyeleri tam pansiyon-her şey dahil günlük kişi başına 35 TL ücret karşılığında otelde kalabilecekler.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:30:22
Güncelleme :21 Mayıs 2009 Perşembe 14:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?