4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Türk Metal Sen'den Ergün'e ziyaret

Türk Metal Sendikası Manisa 1. Nolu Şube Başkanı Hüseyin Özben ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kutlama ziyaretinde bulundular.

Aralık ayında yapılan kongrede seçimle göreve getirilen Türk Metal Sendikası Manisa 1. Nolu Şube Başkanı Hüseyin Özben ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çiçek vererek tebrik ettiler. Ziyarette MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mesut Bayram Laçalar da bulundu.

Göreve geldikten sonra daha hızlı, daha dinamik şekilde çalışmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Özben, "Manisa'da yeni bir sayfa açtık ve üyelerimizi temsil etme, onlara en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Size de seçimden önce nasıl destek olduysak bundan sonra da yanınızdayız. Manisalılarla kaynaşıp, kentin ve burada yaşayan halkın talepleri doğrulsunda elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ben hep zorların adamı oldum. Bu görevden önce de zor işleri üstlendik ve alnımızın akıyla başardık. Manisa'da halkımızın da taktir ettiği güzel işler yaptık. Geçmişte nasıl Manisa yararına çalıştıysak bu görevimde de kentime ve Manisalılara en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Şeffaf ve hesap verebilir bir belediye olacağız." diye konuştu.

Başkan Ergün sözlerinin sonunda, yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyerek belediye ile ilgili bilinmeyenleri kamuoyu ile paylaşacağını belirtti

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:22:06
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 18:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?