4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Türkiye'nin kitabını yeniden yazacak!

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, "Bana destek olun ki Türkiye'nin kitabını yeniden yazayım" dedi.

Akşam saatlerinde geldiği Turgutlu'da ilgiyle karşılaşan Soylu, partisinin yerel yöneticililerini ve belediye başkan adaylarını halka tanıttı. Destek isteyen Süleyman Soylu, "Nereye dokunsam, kime dokunsam bin ah işitiyorum. Vatandaşımıza, milletimize halini sormaya korkuyorum. Ben kırk yaşında bu ülkenin bir evladıyım ve ülkemi çok seviyorum. Turgutlu'ya bunun için geldim. Türkiye'yi adım adım dolaşıyorum. Ben kavga siyaseti yapmıyorum, iftira siyaseti yapmıyorum. Demokrat Parti; bunalan vatandaşımıza, sıkılan vatandaşımıza çare siyaseti yapar, çare siyaseti" diye konuştu.

Özgür ve demokrat bir Türkiye istediklerini söyleyen Soylu, "Türkiye'yi yeniden inşa etmek istiyorum. Kırat barıştır, Kırat huzurdur, Kırat gelecektir, Kırat güvendir. Bize destek olan ki bu yoksulluğun üstesinden gelelim, işsizliğin üstesinden gelelim. Ben 'onlar gitsin, ben geleyim' düşüncesinde bir siyasetçi değilim. Çünkü Kırat 'önce ülkem' der, 'önce vatanım' der, sonra 'partim' der. Onun için bana destek olun; destek olun ki şu Türkiye'nin kitabını yeniden yazayım. Biz bu topraklara sevgi ekmeye geldik. Şimdi siz 29 Mart'ta bu hükümete sarı kart gösterin. Anlamazlarsa arkamda tek bir kara leke olmadan söylüyorum; onların ipliğini pazara çıkartmaya söz veriyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 23:38:59
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 23:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?