4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Tüzmen'i izleyen gazeteciler kaza yaptı

Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen’in Manisa gezisini takip eden Anadolu Ajansı (AA) ekibi, şehir içi taşımacılık yapan minibüsle çarpıştı. Kazada, gazetecileri taşıyan şoför, bir muhabir ve minibüste bulunan 2 yolcu yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Bazı ziyaretler yapmak üzere Manisa’da bulunan Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen AK Parti İl Teşkilatı ziyareti sonrası Organize Sanayi Bölgesi’ne gittiği sırada, konvoyda bulunan AA ekibini taşıyan Mehmet Demir idaresindeki 06 KKG 57 plakalı otomobil, Manisa-İzmir karayolunda yola aniden çıkan Halit Tokal idaresindeki 45 D 0001 plakalı minibüse çarptı. Kazada AA ekibini taşıyan şoför Mehmet Demir ve foto muhabiri Tolga Adanalı ile minibüs yolcularından Hamide Kurt ile Deniz Kocatepe yaralandı.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi tarafından Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına aldındı. Başından yaralanan şoför Mehmet Demir’in dışındaki diğer yaralıların durumlarının ciddi olmadığı belirtildi.

Minibüs sürücüsü Halit Tokal, polisin yoldan çekilmesi üzerine yolun açıldığını sanarak caddeye çıktığını ve bu sırada kazanın meydana geldiğini ifade etti.

Meslektaşlarının yardımıyla kazanın şokunu atlatmaya çalışan AA muhabiri Tolga Albay ise, "Hepimiz bakanı takip ediyorduk. Hızlı takip ettiğimiz bir anda benim görebildiğim kadarıyla, bir polis memurunun hatası oldu. Konvoyu durdurmak ile yandaki trafiği açmak konusunda. Bir anda minibüs fırladı, çarptık. Ucuz atlatılmış bir kaza" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 12:41:56
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 16:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?