3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Ufuk Tanık güven tazeledi

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda üyelerinin tamamının desteğini alan Ufuk Tanık yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Halil Yurtseven’in yaptığı, Belediye eski Başkanlarından Ersan Atılgan, Ertuğrul Dayıoğlu, Adil Aygül’ün de yer aldığı genel kurulda önceki yönetime ait faaliyet ve hesap raporları okunarak delegeler huzurunda oy birliği ile kabul edildi. 50 yıl aradan sonra yeni yönetimde ilk kez bir kadın üye seçildi. Belediye eski başkanlarından Ertuğrul Dayıoğlu’nun eşi Hesna Dayıoğlu yönetime girdi.

Başkan Ufuk Tanık, üç yıl önce 2006 Mayıs ayında devraldıkları görevle derneği bulunduğu konumdan daha da ilerilere götürdüklerini dile getirerek, “Bundan sonra da derneğimizi ulusal ve uluslar arası platformda en iyi şekilde tanıtmak olacaktır.” diye konuştu.

MESİR LOKUMU ÜRETİLECEK
Başkan Tanık, derneğin 50. yılında yeni bir ürün ile Manisalıların karşısına çıktıklarını ifade ederek, “Görevde bulunduğumuz ilk dönemde derneğin ürün çeşidini daha da güçlendirdik. Mevcut Mesir ürünlerinin arasına tahta kutusunda tasarladığımız Mesir lokumunu da ekledik. Manisalılar derneğimiz tarafından üretilen Mesir lokumlarını çok sevdi” diye konuştu.

Genel kurul sonrasında Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Tanık, Yönetim Kurulu üyeleri Güngör Çalışır, Timur Köksel, Hesna Dayıoğlu, Alpaslan Gül. Denetim Kurulu üyeleri ile Hilmi Beşerik Abdullah Yurtseven ve Mehmet Çetin.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 17:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?