5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ülkem 7. mezunlarını uğurladı

ÜLKEM KOLEJİ, 7. MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI

ODTÜ-Ülkem Koleji 8. sınıf öğrencileri, düzenlenen mezuniyet gecesinde diplomalarını aldılar.

Bu yıl 35 öğrencinin mezun olduğu gece, ODTÜ - Ülkem Koleji'nin bahçesinde düzenlendi. Törene okul kurucuları İbrahim Gül, İhsan Kızıltoprak, Uygar Gül, Okul Müdürü Arif Demir, yöneticiler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören öncesinde velilere kokteyl verildi. Daha sonra öğrenciler alkışlarla okul bahçesine geldiler. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Arif Demir, başarılı 1 yılı geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Bugün özel ve çok anlamlı günlerden biri. Yoğun çalışmalar, sınavlar sonunda bugüne ulaştık. Amacımız her zaman sizleri en iyi biçimde yetiştirmek ve geleceğe eksiksiz hazırlanmanızı sağlamaktı. Sevgili gençler biliyorsunuz bilgi günümüzde gerçek değer yaratan bir kaynak. Bundan böyle bilgi toplumu olmayı başaran uluslar geleceğin dünyasını belirleyecektir. Bilgi toplumu olmanın yolu ise iyi bir eğitimden geçmektedir. Bizler bunu Ülkem Koleji olarak en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Şimdi her biriniz öğrenim yaşantılarınızı ilgileriniz ve başarılarınız ölçüsünde, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda değişik okullarda sürdüreceksiniz. Yaşamınızın bundan sonraki bölümünde de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Bahtınız açık olsun “dedi.

Konuşmaların arından okul 1.'si Sinem Aydınlı plaketini okul kurucusu İbrahim Gül' ün elinden aldı. Daha sonra okul 1.'si Sinem Aydınlı yaş kütüğüne 1.'lik plaketini çaktı. Alkışlar eşliğinde eğitim meşalesini yakan öğrenciler diplomalarını sınıf öğretmenleri Matematik Öğretmeni Güler Telli, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Esra Cinbiş tarafından hazırlanan slayt gösterileri eşliğinde okul yöneticileri ve öğretmenlerin elinden aldı. 8. sınıf öğretmenleri Güler Telli ve Esra Cinbiş, “Sevgili gençler; öğrencilik yaşamınızın çok önemli bir aşamasını geride bırakıyorsunuz. Bazen acı, bazen tatlı ama her anında heyecan, umut, sevgi, hoşgörü ve başarı dolu anılarınızı Ülkem Koleji çatısı altında yaşanmış birer anı olarak bırakıp yeni başarılara, mutluluklara koşuyorsunuz. Ülkem' in yetiştirdiği ülkemizin güzel günlerinin teminatı gençler; sizlere mutlu, sağlıklı, başarılı güzel günler diliyoruz.” dediler.

Tören, Beden Eğitimi Öğretmeni Banu Açıkalın'ın hazırladığı 7-B sınıfı öğrencisi Şevval Durakbey'in sunduğu modern dans gösterisi ile devam etti.

Gecenin sonunda mezun olan 35 öğrenci keplerini havaya fırlatarak okulu bitirmenin sevincini yaşadı. Törenin ardından öğrenciler hatıra fotoğrafı çekilirken, okulun 8-B sınıfı öğrencisi Ata Sağıroğlu'nun söylediği şarkılarla eğlenerek dans ettiler.

ÜLKEM KOLEJİ, 7. MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI
ÜLKEM KOLEJİ, 7. MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 13:00:03
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 13:46:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?