4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ülkem Koleji'nde mezuniyet coşkusu

ODTÜ-Ülkem Koleji 8.sınıf öğrencileri düzenlenen muhteşem mezuniyet gecesinde diplomalarını aldılar.

ODTÜ-Ülkem Koleji bahçesinde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müşahit Sudan, okul kurucuları İbrahim Gül, İhsan Kızıltoprak, Uygar Gül, Okul Müdürü Arif Demir, yöneticiler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Tören öncesinde velilere kokteyl verildi. Daha sonra öğrenciler havai fişekler eşliğinde okul bahçesine geldiler. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Arif Demir, başarılı 1 yılı geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, mezun olan öğrencilere ileriki hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların arından okul birincisi Melih Yavuz Kocatuğ’a plaketini Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müşahit Sudan verdi. Eğitim meşalesini yakan öğrenciler velilerden alkış aldı. Daha sonra okul birincisi Melih Yavuz Kocatuğ yaş kütüğüne 1.lik plaketini çaktı. Törende öğrencilere diplomaları Matematik öğretmeni Gülay Telli ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mine Koçman tarafından hazırlanan slayt gösterileri eşliğinde okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından sırayla verildi.

Gecenin sonunda mezun olan 40 öğrenci keplerini havaya fırlatarak okulu bitirmenin sevincini yaşadı. Törenin ardından öğrenciler hatıra fotoğrafı çekilirken, okulun müzik grubu sahne alarak davetlileri eğlendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 15:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?