30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Ülküspor'dan AKP'li vekile ziyaret

Manisa Kula ilçesinde en köklü spor kulüplerinden birisi olan Ülküspor'un yöneticileri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'yi makamında ziyaret etti.


Kula Ülküspor Başkanı Mehmet Özel Hüseyin Tanrıverdi ile AK Parti Kula İlçe Başkanı Hüseyin Tosun'a Kula sporuna verdikleri hizmet ve destekten dolayı birer forma hediye etti. Başkan Özel, “Zor koşularda mücadele eden amatör kulüplerimizin sorunlarına çare bulmak amacındayız. Amatör spor maddiyata dayalı bir spor değil aksine bir gönül işidir. Gelecekte gençlerimize daha iyi imkânlar ve hizmet sunabilmek için el ele vermeliyiz.” dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ise, “Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması açısından amatör sporun kalkındırılmasına büyük önem veriyoruz. Spor medeniyettir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi sevgi ve saygı çerçevesi içinde yetiştirmeliyiz. Bunun için Kula'da spor adına alt yapıya önem veriyoruz. İlçe stadyumu İl Özel İdaresi ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gayet modern bir hale getirildi. Söz verdiğimiz kapalı spor salonu bu ay bitirilecek ve gençlerin hizmetini sunulacaktır.” diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 18:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?