5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ulupark temizleniyor

ULUPARK TEMİZLENİYOR

Tarzan ve Çevre haftası etkinliklerinde Belediye ile Gezgenler grubunun organize ettiği “Çöplerimizi Topluyoruz” etkinliği Ulupark’ ta yapıldı.

Gezgenler grubunun temsilcisi Gündüz Akagündüz “ Biz burada sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Sessiz yapmış olduğumuz bu eylemde vatandaşlarımız da bize destek oluyorlar. Buda gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Belediyemizle yapmış olduğumuz bu etkinlik sayesinde çevremizi temiz tutmayı ve çevre bilincini kazandırmayı düşünüyoruz.”dedi.

Uluparkta’ki etkinliğe katılan Belediye Başkan yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu “Gezgenler grubuna teşekkür ediyorum. Gezgenler grubunda yer alan arkadaşlarımızın çoğunun öğrenci olması dikkatimi çekti. Gençlerimiz yarınlarımızı oluşturuyor. Bugün yerden çöpleri toplayan bu gençler daha sonra gelecek olan kuşakları da eğitecekler. Beşinci düzenlenen Manisa Tarzan’ ı ve Çevre haftasında yapmış olduğumuz bu etkinlikle çevre bilincini 7'den 70'e herkese kazandırmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız tarafından da bugün bu etkinliğimize ilgi büyük oldu. Yarınlarımıza temiz bir çevre bırakmamızın en kısa yolu gençlerimiz ve çocuklarımıza çevre bilincini kazandırabilmekti ve bugünde gördüğüm bu ilgiden dolayı çok memnunum ” dedi.

ULUPARK TEMİZLENİYOR
ULUPARK TEMİZLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 17:56:00
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 00:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?