5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

'Umut Yıldızları'nın piknik keyfi

VALİ GÜVENÇ

Manisa'da risk altındaki çocukların suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması, çocukların mutlu geleceği için hazırlanan “Umut Yıldızı” projesi çerçevesinde 34 çocuk için Vali Celalettin Güvenç'in katılımıyla piknik düzenlendi.

Manisa Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinliğe Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli katıldı. Piknikte konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, “Yeterki arkadaşlar suç ve zararlı alışkanlıklardan ayrı dursunlar, imkanlarımız elverdiği ölçüde maçlara, havuzlara ve bu tür etkinliklere devam edeceğiz” diye konuştu.

Yemekte öğrencilerle sohbet eden Vali Celalettin Güvenç de, çocuklara iyi bir geleceğe kavuşmaları için nasihatlerde bulundu. Başlatılan proje çerçevesinde çocukların suçtan uzaklaştırılması için çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirten Vali Güvenç, “Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onları topluma kazandırmak da bizim görevimiz. Bu kapsamda çocuklarımızın her türlü sosyal etkinliğin içinde yer almalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda bu çocuklarımız Çıraklık Eğitim Merkezi'nde kaynakçılık kursu alıyorlar.” dedi.

VALİ GÜVENÇ
VALİ GÜVENÇ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 19:05:01
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 02:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?