5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ünlübaş'a kutlama ziyareti

AK PARTİ'DEN ÜNLÜBAŞ'A KUTLAMA ZİYARETİ

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde Manisa Bakkalar Odası seçimlerinde güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen Mehmet Ünlübaş'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Bakkallar Odası başkanlık seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı Mehmet Ünlübaş'ı tebrik eden İsmail Önal bundan sonra ki görevinde başarılar Ünlübaş'a başarılar diledi. Önal, "Kongre seçimlerimiz seri bir şekilde tamamlandı. Tamamlanmaya da devam ediyor. Tabi Bakkalar Odası seçimleri bu oda seçimleri arasında biraz daha ayrıcalıklı bir seçim oldu. Ciddi anlamda mücadeleli bir seçimden başarı ile çıktınız. Bu seçimde ki başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Bütün bakkal arkadaşlarımız ve yönetim kurulu üyeleriniz ile birlikte bakkal esnafımızın sorunlarını daha güzel bir ortama taşımak için bu yeni dönemde ve meşru zeminde mücadelenizi sürdüreceğinizi de inanıyoruz. AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarakta bizler bu meşru zeminde yapılacak olan hak arama mücadelenizi sizin yanınızda olma noktasında elimizden gelen her türlü desteği de sizlere vermeye hazırız. Allah yardımcınız olsun. Başarılar diliyorum. " dedi.

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ve teşkilata ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Ünlübaş, çok zorlu ve çok adaylı bir seçimi geride bıraktıklarını söyledi. Ünlübaş, "Bakkalarımızın sorunları çok bu sorunlarla ilgili verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki sizler ile birlikte kordineli olarak çalışmak isteriz. Çünkü iktidar partisinin ilçe başkanısınız. " diye konuştu. Ünlübaş 7 yıldır çıkmayan marketler yasasının biran önce çıkması için Başkan Önal'dan ricada bulunarak şöyle konuştu; "Bunun için ne gerekiyorsa bizde yapmaya hazırırız. Gerekirse Ankara'ya gidelim. Zaten vekillerimiz o konuda bizlere yardımcı oluyorlar. Sanayi ve Ticaret Bakanımız bu yasanın 2 ay içerisinde çıkacağını söyledi. İnşallah bunun üzerine bir çalışma yaparsak seviniriz. Çünkü bu bizim başlıca sorunlarımızdan. Desteklerinizi esirgemeyeceğinizi bildiğim için bu konuda sizden destek bekliyorum. Tekrar geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizleri bahtiyar ettiniz. Bütün yönetim kurulum adına saygılarımı sunuyorum." dedi.

Bakkallığın Türk kültüründe ve geleneğin yeri olan bir meslek olduğunu belirten Önal, "Bakkalık mahalledeki sokaktaki insanımızın en güvenilir olarak kendilerine gördükleri ve bir noktada da danışman olarak gördükleri, yabancılar içinde o çevreyi tanımak için ilk adım olarak gördükleri insanlardır . Bakkal esnafını canlı tutulması bizim için kültürümüzü yaşatma açısında da bakarsak önemli bir husus. AK Parti olarak bakkalların büyük marketler zincirine yem edilmemesi için elimizden geleni zaten yapıyoruz. Milletvekillerimiz hükümetimiz bu konuda gereken çalışmaları yapıyorlar. Sizlerde zaten bunların bilinci içerisindesiniz. Son gelişmeleri de yine biliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Şuanda hazırlanan yasa maddesinin de bir an önce meclisten geçilerek uygulamaya konulması milletvekillerimizin ve hükümetimizin birinci amaçlarından bir tanesi. İnşallah kısa zamanda buda gerçekleşir. Ve bakkal arkadaşlarımızda daha rahat bir nefes alırlar." diye konuştu.

AK PARTİ'DEN ÜNLÜBAŞ'A KUTLAMA ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 13:44:03
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 16:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?