5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Uygur kardeşler kırdı geçirdi

MANİSA'DA

Mayıs ayında Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahneledikleri ‘Tuhaf İkili’ oyunlarını Niobe Anfi Tiyatro’da oynama sözünü veren Uygur Kardeşler, bu sözünü geçtiğimiz hafta sonu yerine getirerek, Manisalıları bir kez daha kahkahalarla gülmekten kırdı geçirdi.

Niobe Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen oyunu Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi Kültür-Sosyal işler Müdürü Yonca Ekmeçi ve yaklaşık beş bin Manisalı tiyatro sever seyretti. Neil Simon’ın yazdığı, Nedim Doğan ve Behzat Uygur’un yönettiği iki perdelik "Tuhaf İkili" adlı oyunda, Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız rol aldı. Eşlerinden ayrıldıktan sonra zorunlu sebeplerle aynı evde yaşamaya başlayan iki yakın arkadaştan birinin son derece titiz ve simetri hastası, diğerinin ise onun tam aksine dağınık ve olağan üstü pis olduğunu konu edinen komedi, izleyenleri kahkahadan kırdı geçirdi.

Oyunda zaman zaman izleyicilerle de interaktif şeklinde bağlantı kuran Uygur Kardeşler’in performansı, Manisalılardan tam not aldı. Oyunun sonunda Uygur kardeşleri ve oyuncuları tek tek kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Sizleri Manisa’da ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Ramazan etkinliklerimiz kapsamında 2 Eylül’de yine Uygur kardeşleri ağırlayacağız. Şahane Ramazan adlı oyuna tüm Manisalıları şimdiden davet ediyorum” dedi.

Manisa’ya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Behzat Uygur da, “2 Eylül gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Açık hava tiyatrosunu hınca hınç dolduran Manisalı tiyatro severlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu sanatçıları, ayakta alkışlanarak, uğurlandı.

MANİSA'DA
MANİSA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 16:36:01
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 16:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?