5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Uygur kardeşler kırdı geçirdi

UYGUR KARDEŞLER MANİSA'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Manisa Belediyesi, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Mayıs ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu’na ev sahipliği yaptı.

Belediye Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen gösteride Neil Simon’ın yazdığı, Nedim Doğan ve Behzat Uygur’un yönettiği iki perdelik ‘Tuhaf İkili’ adlı oyun izleyicilerden büyük alkış aldı.

Oyunda, Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız rol aldı. Eşlerinden ayrıldıktan sonra zorunlu sebeplerle aynı evde yaşamaya başlayan iki yakın arkadaştan birinin son derece titiz ve simetri hastası, diğerinin ise onun tam aksine dağınık ve olağan üstü pis olduğunu konu edinen komedi, izleyenleri kahkahadan kırdı geçirdi. Oyunu MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, İl Jandarma Komutanı Albay Mürsel Şahin, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, eşi İnci Açıkdil, Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Oyunun sonunda Uygur kardeşleri ve oyuncuları tek tek kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Sizleri Manisa’da ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Sizlerin huzurunda babanız Nejat Uygur’a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Manisa’ya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Behzat Uygur da, “Belediyeden arandığımızda hemen programımızı yaptık ve Manisa’ya geldik. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, sanata ve sanatçıya büyük önem veriyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Manisa’da çok güzel bir açık hava tiyatrosu var. En kısa zamanda burada da bir oyun sergilemeyi planlıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından oyuncular, izleyiciler tarafından ayakta alkışlanarak, uğurlandı.

UYGUR KARDEŞLER MANİSA'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
UYGUR KARDEŞLER MANİSA'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
UYGUR KARDEŞLER MANİSA'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
UYGUR KARDEŞLER MANİSA'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 15:38:04
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 16:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?