30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Uyuşturucu operasyonu

Manisa'da 5 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonda 55 kilo esrar maddesi, 107 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.


Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışmalarda Saruhanlı İlçe Amirliğine bağlı ekipler ile ortaklaşa olarak yürütülen operasyonlarda E.Ç., H.İ.Ç., Ş.Ç., N.S. ve H.H.S.'yi yakalanarak gözaltına alınmıştır. 3 beldede 5 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde yakalanan sanıklar ile birlikte satılmaya hazır 55 kilo 754 gram esrar maddesi, araziye dikili 1,5 ile 2,5 metre boylarında değişen 107 kök kenevir bitkisi, 1 adet Baretta marka tabanca ve tabancaya ait şarjör ve 1 adet fişek ele geçirilmiştir. "


Saruhanlı Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan N.S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 4 kişi zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, gençleri zehirlemek isteyen her türlü suç odağının üzerine kararlılıkla gitmeye devam edileceği, Manisa'yı uyuşturucu madde satıcılarından temizlemek için yürütülen etkin mücadelenin artarak devam edeceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 17:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?