30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Uyuşturucu operasyonu

Manisa'nın  Akhisar, Alaşehir, Saruhanlı ve Turgutlu ilçelerinde, jandarma ekiplerinin 2 gündür yaptığı seri operasyonlarda, toplam 3 bin 413 kök hintkeneviri ve 2.5 kilo esrar ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda, Akhisar, Alaşehir, Saruhanlı ve Turgutlu ilçelerinde bazı kişilerin hintkeneviri yetiştirip, esrar sattıklarını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, ilk olarak geçen çarşamba günü Saruhanlı'ya bağlı Kumkuyucak Beldesi'nde oturan İ.A.'yı gözaltına aldı. İ.A.'nın ev ve bahçesinde yapılan aramalarda 2 kilo 500 gram esrar ve saksılara ekilmiş 25 kök hintkeneviri ele geçirildi.

Jandarma dün de Akhisar'ın Hasköy, Turgutlu'nun Çampınar, Alaşehir'in Kestanederesi köylerine operasyonlar düzenledi.

Operasyonlarda, tarlalarında izinsiz olarak hintkeneviri yetiştirdikleri belirlenen M.A.Ş., H.Ş., A.Ş., Y.G., H.Ç. ve A.Z. gözaltına alındı. Tarlalarda ele geçirilen toplam 3 bin 388 kök hintkeneviri de imha edilmek üzere jandarma ekipleri tarafından söküldü. Gözaltına alınan 7 zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Adliye'ye sevk edildi.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 19:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?