4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Uzun: Adil Aygül idoldür

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı Salih Uzun Manisa’ya gelerek şehir turu attı, Belediye Başkan Adayı Adil için destek istedi.

ANAP Genel Başkanı Salih Uzun seçim çalışmaları kapsamında Manisa’ya ziyarette bulundu. İl Başkanlığını ziyaret eden Salih Uzun’a partilileri Manisa’nın meşhur Mesir macununu hediye ettiler. Anavatan partililerinin eksiksiz katıldığı toplantıda Uzun’a Manisa Mesiri İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Bilgin tarafından verildi.

Manisa mesirini alan Salih Uzun, “Manisa’daki bu geleneği biliyorum. Adil Aygül’ün belediye başkanlığı yaptığı dönemde hiç katılma fırsatım olmamıştı. Ancak yerel seçimlerden sonra yapılacak olan şenliklerde Adil Aygül’ün belediye başkanlığını kutlamak ve kendisini tebrik etmek için mesir şenliklerine geleceğim. Karma törenine katılamadım ama saçım töreninde Adil Aygül ile birlikte olacağım.” dedi

Kendisine hediye edilen mesirin Anavatan Partisi’ne ve Adil Aygül’e kuvvet olmasını dileyen Salih Uzun, “Bu mesiri yiyeceğiz. Seçimleri alıp götüreceğiz.”dedi. Daha sonra parti binasından yaya olarak Adil Aygül’ün seçim bürosu önüne kadar yürüyen Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun esnafları ziyaret etti ve Manisalılara çiçek dağıttı.

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan adayı Adil Aygül’ün seçim bürosu önünde Manisalılara hitap eden Uzun, “Manisa Adil Aygül’ü çok özlemiş. Görüyorum ki bu kent Başkanımızın bıraktığı gibi duruyor. Ben Türkiye’nin her yerini dolaşıyorum. Anavatan partisi bitti diyenleri şimdi anlatayım. Biz Türkiye’nin en ücra köşesinde bile varız. Bunu böyle bilsinler.”diye konuştu.

Manisalılara Adil Aygül’ü emanet eden Salih Uzun, “Adil Aygül ismi genel merkezimiz için de Manisa içinde bir markadır. Kendisi Türkiye için bir nimettir. Partimiz için idoldür. Hiçbir zaman davasından vazgeçmemiş ve rozetini çıkarmamıştır. Kendisi hakkında yapılan eleştirilere en iyi cevabı sizler sandıkta verin.”dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 23:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?