4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Vali 500 kişiye iftar yemeği verdi

Manisa Valisi Celalettin Güvenç Barbaros Mahallesi'nde 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Kemal Pınar İlköğretim Okulu bahçesinde Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen iftar yemeğine Vali Güvenç ile birlikte katılan İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Tarım İl Müdürü Ömer Çelik, İl Müftüsü Namık Hisar da vatandaşlar için hazırlanan masalara ayrı ayrı oturarak birlikte oruç açtılar. Yemek duasını İl Müftüsü Namık Hisar okudu.

Vatandaşlarla birlikte sıraya girerek iftar yemeğini alan Vali Güvenç, Ayşe Okkalı, oğlu Mehmet Can Okkalı ve Mahalle Muhtarı Mustafa Duruyol ile aynı masayı paylaştı. Vali Güvenç vatandaşlarla birlikte olmaktan çok memnun olduğunu belirterek, bu tür programların devam edeceğini bildirdi. Muhtarın hazırladığı sürprizle, müzisyenlerin çaldığı klarnet ve darbuka eşliğinde neşe içinde yenen iftar yemeğinde çocuklar kolbastı oynadılar. Vali Güvenç, vatandaşlardan bazılarının sorunlarını da dinleyerek çözümleyeceklerini söyledi. Vali Güvenç'e büyük bir sevgi gösterisinde bulunan çocuklar yemek sonunda Vali Güvenç'i “En büyük vali, bizim vali” sözleriyle ve alkışlarla uğurladılar.

Vali Güvenç ve beraberindekiler iftar yemeğinin ardından yürüyerek Barbaros Mahallesi'ndeki Bahçeli Kıraathanesi'nde bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Kıraathane sahibi önce zemzem, sonra çay ikram etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 17:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?